Waarden en Missie


Astel Medica, een spin-off van de Universiteit van Luik die in 2000 opgericht werd onder de naam Phacobel, is de specialist van de probiotica in farmaceutische vorm.

Ons bedrijf evolueert voortdurend en ontwikkelt zich zeer snel. Ook al werden onze huidige kantoren pas in 2006 ingehuldigd, voorzien wij de komende jaren reeds een uitbreiding met nieuwe lokalen, niet enkel voor de administratie, maar ook en vooral, voor nieuwe productieketens, om te beantwoorden aan de steeds groter wordende vraag naar onze producten. 

Astel Medica is een bedrijf dat actief is in het onderzoek & de ontwikkeling, de samenstelling, de productie en de verdeling van een gamma natuurlijke producten in domeinen zoals de gastro-enterologie, de immunologie, de gynaecologie, de reumatologie, de pediatrie en de cardiologie. Onze expertise in de producten op basis van levende bacteriën hoeft niet meer te worden aangetoond: sinds het verschijnen van onze Probiotical, hebben wij ons voortdurend ingezet om gezondheidsprofessionals het beste te blijven bieden.

Het onderzoek & de ontwikkeling zijn de motoren van het bedrijf, die ons toelaten de meest geavanceerde technologie te bieden.

Om de patiënten de beste verzorging te garanderen via de tussenkomst van een gezondheidsprofessional, zijn onze producten beschikbaar in de apotheek.

We maken er een erezaak van om onze verschillende
waarden na te leven, om u een kwaliteitsproduct en
een bewezen doeltreffendheid te waarborgen:

Missie

Verbeteren van de gezondheid op een
doeltreffende, zachte en natuurlijke
manier. Om dit te realiseren, hebben
de producten van Astel Medica hun
doeltreffendheid en hun veiligheid
wetenschappelijk aangetoond.

Knowhow

Bij de Laboratoires Astel Medica
beschikken wij over een onderzoeks- en
ontwikkelingsteam en over een
farmaceutische afdeling die nauw
samenwerken aan de evolutie van het
welzijn en van de gezondheid.

Kwaliteit en stiptheid

De Laboratoires Astel Medica respecteren
de strengste Belgische en Europese
normen, om de kwaliteit en de veiligheid te
garanderen die nodig zijn voor de productie
en de verdeling van hun producten