REACTIV®

Lichamelijke en geestelijke vermoeidheid

REACTIV® bevat een zoetwatermicro-alg, spirulina, die een hoge voedingswaarde heeft. De spirulina bevat een verbluffende concentratie van 63,8% plantaardige eiwitten die rijk zijn aan essentiële aminozuren. Het bevat ook vitamine B12 (55,2% van de ADH/3 capsules) en β-caroteen (56,4% van de ADH/3 capsules).Samenstelling

Samenstelling

Spirulina 400 mg. Stabilisator : plantaardig magnesiumstereaat. Capsule: gelatine, E171, E110, E122 (koosjer + halal)

Kenmerken

Veiligheid

- Helpt om te gaan met stress, dagelijkse vermoeidheid, gebrek aan energie

- Voorziet in de behoeften aan essentiële aminozuren bij een vermageringskuur of tekorten als gevolg van een specifiek dieet (vegetariërs, veganisten, ouderen,…)

- Voorziet in de behoeften aan essentiële aminozuren bij personen met verhoogde behoeften (sporters, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven)


Effectiviteit

Aminozuren worden "essentieel" genoemd wanneer ze aangebracht moeten worden via de voeding omdat het menselijk lichaam ze niet kan synthetiseren. Deze aminozuren spelen een belangrijke rol, want ze dienen om de eiwitten op te bouwen die nodig zijn voor de goede werking van het organisme. Vitamine B12 heeft een impact op de groei en de goede werking van alle lichaamscellen, deze vitamine draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en anemie. Het lichaam vormt β-caroteen om in vitamine A, dat een belangrijke rol speelt in de kwaliteit van het gezicht, de groei van de beenderen, de gezondheid van de huid en de ondersteuning van het immuunsysteem.

Gebruik

Gebruik

Kinderen : 1 tot 2 capsules per dag

Jongeren en volwassenen : 2 tot 3 capsules per dag

Geschikt voor elke leeftijdsgroep (kinderen, volwassenen en ouderen). Geschikt voor zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven (periode van vermoeidheid). Geschikt voor personen met voedingsintolerantie en voor personen met schildklierproblemen (zoetwateralgen).


Précautions dutilisation

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Verpakking

Verpakking

REACTIV® is verkrijgbaar in verpakkingen van 60 capsules.