Probiotical® ORS

Rehydratatie & meer

Probiotical® ORS is een dieetproduct voor speciale medische doeleinden in poedervorm voor orale rehydratie.

Probiotical® ORS is samengesteld uit glucose, citraat, kalium, chloride, natrium, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus rhamnosus GG en zink, en is bestemd voor zuigelingen en jonge kinderen in geval van acute milde tot matige diarree of braken.Samenstelling

Samenstelling

Glucose, trinatriumcitraat, natriumchloride, kaliumchloride, Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reuteri, zinksulfaat.

Kenmerken

kwalificaties

Voor rehydratatie beantwoordt Probiotical® ORS volledig aan de Europese en mondiale aanbevelingen voor de samenstelling van glucose, natrium, chloride, kalium en citraat. Daarom is de totale osmolariteit eveneens ideaal. Naast de samenstelling van klassieke ORS-oplossingen bevat Probiotical® ORS twee bacteriën, Lactobacillus reuteri en Lactobacillus rhamnosus GG, waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk en klinisch bewezen is en die officieel worden aanbevolen in Europa. Probiotical® ORS bevat ook zink dat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem.


Effectiviteit

Bij acute milde tot matige diarree of braken verliezen zuigelingen en kinderen snel vocht, zouten en essentiële voedingsstoffen. Het evenwicht van de natuurlijke bacteriële flora kan ook verstoord worden. Probiotical® ORS herstelt de zout- en vochtbalans tot de diarree en het braken zijn gestopt. Probiotical® ORS is geïndiceerd voor orale rehydratie van zuigelingen en jonge kinderen in geval van acute milde tot matige diarree en braken.

Gebruik

Gebruik

Kinderen: 10 ml/kg lichaamsgewicht drinken na elk verlies van vloeibare ontlasting.

Volwassenen: 1l/dag (4 sticks/dag) drinken gedurende 2 dagen.


Précautions dutilisation

Probiotical® ORS mag niet als enige voedingsbron worden gebruikt. Niet langs parenterale weg gebruiken. Moet worden uitgesloten van de voeding van gezonde kinderen. Buiten het bereik van kinderen houden. Het gebruiksadvies zorgvuldig lezen vóór gebruik. Het product moet onder medisch toezicht worden gebruikt.

Verpakking

Verpakking

Probiotical® ORS is verkrijgbaar in verpakkingen van 8 zakjes van 5,25 g.

Een zakje poeder moet worden verdund in 250 ml water.