Probiotical® D

Immuunsysteem*

*Bevat vitamine D3 dat bijdraagt tot de normale werking van het immuunsysteem.

Probiotical® D bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. De concentratie aan bacteriën van Probiotical® D is 18 miljard per capsule. Gezien de gevarieerde samenstelling, de ideale concentratie en de intrinsieke eigenschappen van elk bestanddeel heeft Probiotical® D een zeer breed spectrum van toepassingen bij volwassenen en kinderen vanaf de geboorte.

Samenstelling

Samenstelling

FructoOligoSaccharide 20 mg, Lactobacillus rhamnosus (PHA-113) 9,35 mg; Streptococcus thermophilus (PHA-311) 7,5 mg; Bifidobacterium infantis (PHA-211) 4 mg; Bifidobacterium lactis (PHA-222) 2 mg; Lactobacillus acidophilus (PHA-121) 1,6 mg; Vitamine D3 2,5 μg. Capsule : E122, E133, gelatine (Koosjer + Halal). Antioxidant : ascorbinezuur. Stabilisator : magnesiumstearaat. Vulmiddel : maltodextrine.

Concentratie : 18 miljard levende bacteriën/capsule bij productie.

Bevat geen lactose. Bevat geen gluten.

Kenmerken

kwalificaties

Probiotical® D verschaft 5 stammen afkomstig van 3 bacteriefamilies die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Probiotical® D bevat ook fructo-oligosachariden, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën.


Gebruik

Gebruik

1 capsule per dag

De dosis verdubbelen of verdrievoudigen bij behoefte of op advies van uw arts/apotheker.

Voor mensen die moeite hebben met het slikken van de capsule kan de inhoud van de capsule hetzij in water of in een kleine portie voedingsmiddelen worden gemengd.


Précautions dutilisation

Vermijd het om Probiotical® D met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Verpakking

Verpakking

Probiotical® D is verkrijgbaar in verpakkingen van 10, 20, 60 en 90 capsules.