osteo-RHUMAL®

Voor de soepelheid en de smering van de gewrichten

osteo-RHUMAL® is een natuurlijk product dat een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige glucosamine en chondroïtine uit de zee bevat, twee bestanddelen van het kraakbeen van ons lichaam, en een extract van een plant met rustgevende eigenschappen, de Uncaria tomentosa (kattenklauw). osteo-RHUMAL® is ook verrijkt met sporenelementen (koper en mangaan). Geen enkele behandeling kan artrose genezen en vernietigd kraakbeen weer opbouwen; we kunnen alleen het slijtageproces vertragen. De toediening van osteo-RHUMAL® verschaft de nodige glucosamine om de gewrichten gezond te houden.Samenstelling

Samenstelling

D-glucosaminesulfaat 2KCl 500 mg, chondroïtinesulfaat 400 mg, Uncaria tomentosa 50 mg, mangaan 0.67 mg (33% van de ADH), koper 0,33 mg (33 % van de ADH). Vulstof : maltodextrine. Stabilisator : magnesiumstearaat. Capsule : E171, gelatine (Koosjer + Halal)

Kenmerken

Effectiviteit

- Beschermt het kraakbeen

- Verbetert de mobiliteit door voor een goede smering van de gewrichten te zorgen

- Verlicht de pijn en vermindert klachten van inflammatoire oorsprong

- Speelt een rol in de synthese van de kraakbeenmatrix

Gebruik

Gebruik

2 tot 3 capsules per dag in één inname bij de maaltijd.


Précautions dutilisation

osteo-RHUMAL® wordt niet aanbevolen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen die met immunosuppressiva behandeld worden. Het supplement wordt gewonnen uit het schild van schaaldieren. Sommige mensen zijn allergisch voor het vlees van schaaldieren. Hoewel het vlees verwijderd is om alleen het schild te gebruiken, kan een allergische reactie niet uitgesloten worden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.

Verpakking

Verpakking

osteo-RHUMAL® is verkrijgbaar in verpakkingen van 180 capsules(duo pack).