Infectim®

Vaginale en urineweginfecties

Om de fysiologische samenstelling van de vaginaflora intact te houden, zijn alle 3 de probiotica in Infectim lactobacillen die van nature in de vaginaflora aanwezig zijn. Over deze 3 bacteriestammen zijn diverse wetenschappelijke publicaties verschenen.Samenstelling

Samenstelling

Infectim® bestaat uit Lactobacillus plantarum (DSM 24937), Lactobacillus rhamnosus (DSM 25568) en Lactobacillus acidophilus (DSM 24936). De totale concentratie probiotica per capsule is 1,5 miljard CFU* op de vervaldatum. Infectim® is toepasbaar bij de profylaxe, behandeling en preventie van recurrence van urinestelsel  en vagina-infecties die door bacteriën en gisten zijn veroorzaakt.

Infectim® is te gebruiken bij alle gevallen van tijdelijke aantasting van het microbiële urogenitale evenwicht. Infectim® helpt bij het herstellen van de fysiologische toestand van de vaginaflora door de groei van schadelijke micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor vaginosen, candidosen en urinestelselinfecties, te onderdrukken.

*Colony Forming Unit

Kenmerken

Effectiviteit

Infectim® is bewezen effectief gebleken in de strijd tegen ziektekiemen die het vaakst een rol spelen bij bacteriële vaginosen (Gardnerella vaginalis), candidosen (Candida albicans) en urinestelselinfecties (Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus faecalis). Infectim® is efficiënt tegen diverse pathogenen, met name dankzij het verschijnsel concurrentie, het aanmaken van melkzuur, bacteriocinen en waterstofperoxide (H2O2) en dankzij het verschijnsel co-aggregatie. Infectim® heeft ook een lokale ontstekingsremmende werking. Daarnaast werkt Infectim snel en treedt er na 24 uur behandeling een significante daling van het aantal ziektekiemen op.

Gebruik

Gebruik

1 capsule per dag vaginaal toedienen, bij voorkeur ’s avonds.

Omdat Infectim® een natuurlijk product is, kan het gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.


Précautions dutilisation

De behandeling niet stoppen alvorens de 10 vaginale capsules gebruikt te hebben.

Verpakking

Verpakking

Infectim® is verkrijgbaar in verpakkingen van 10 vaginale capsules.