ARTIPLUS®

Voor het behoud van het kraakbeen

ARTIPLUS® is een natuurlijk product dat een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardige glucosamine uit de zee bevat, een bestanddeel van het kraakbeen van ons lichaam, en een extract van een plant met rustgevende eigenschappen, de Uncaria tomentosa (kattenklauw). ARTIPLUS® is ook verrijkt met sporenelementen (koper en mangaan). Geen enkele behandeling kan artrose genezen en vernietigd kraakbeen weer opbouwen; we kunnen alleen het slijtageproces vertragen. De toediening van ARTIPLUS® verschaft de nodige glucosamine om de gewrichten gezond te houden.Samenstelling

Samenstelling

D-glucosaminesulfaat 2KCl 750 mg, extract van Uncaria tomentosa 50 mg, mangaan 1 mg (50% van de ADH), koper 0,5mg (50% van de ADH). Vulstof : maltodextrine. Stabilisator : plantaardig magnesiumstereaat. Capsule : gelatine, E171, E132 (koosjer + halal)

Kenmerken

Effectiviteit

Koper en mangaan remt de slijtage van kraakbeen op doeltreffende wijze en verlicht de pijn, maar deze werking is niet onmiddellijk. Daarom bevat ARTIPLUS® ook kattenklauw (of Uncaria tomentosa) met rustgevende eigenschappen.

Gebruik

Gebruik

2 capsules per dag in één inname bij de maaltijd.


Précautions dutilisation

ARTIPLUS® wordt niet aanbevolen aan zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en personen die met immunosuppressiva behandeld worden. Het supplement wordt gewonnen uit het schild van schaaldieren. Sommige mensen zijn allergisch voor het vlees van schaaldieren. Hoewel het vlees verwijderd is om alleen het schild te gebruiken, kan een allergische reactie niet uitgesloten worden. Ne pas dépasser la portion journalière recommandée. Ne se substitue pas à une alimentation variée et équilibrée et à un mode de vie sain. Complément alimentaire à tenir hors de la portée des jeunes enfants.

Verpakking

Verpakking

ARTIPLUS® is verkrijgbaar in verpakkingen van 180 capsules(duo pack).