ARTECHOL®© in

Draagt bij tot een goed cholesterolgehalte

ARTECHOL®© in is een unieke en innovatieve combinatie van rodegistrijst, de gepatenteerde bacterie Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, choline en thiamine. ARTECHOL®© in draagt bij tot :

- het behoud van een normale cholesterolemie

- de instandhouding van een normale leverfunctie

- een normaal vetmetabolisme

- de normale homocysteïnestofwisseling

- een normale hartfunctieSamenstelling

Samenstelling

Met rode gist gefermenteerd rijstpoeder 333,4 mg (gestandaardiseerd op 3,0% monacoline K = 10 mg/capsule), cholinebitartraat 210 mg, Lactobacillus rhamnosus Lipo671® 10 mg, FructoOligoSaccharide 5 mg, thiaminechloorhydraat 1,5 mg (100% ADH*). Stabilisator: Magnesiumstearaat Vulstof: Maltodextrine Antioxidant: Ascorbinezuur Capsule: E129, E171, gelatine (koosjer + halal)

Kenmerken

kwalificaties

Elke lot ARTECHOL®© in wordt onderworpen aan strenge testen inzake kwaliteitscontrole zodanig dat een product van zeer hoge kwaliteit op de markt wordt gebracht.


Veiligheid

ARTECHOL®© in is gestandaardiseerd op 3%, wat betekent dat elke capsule ARTECHOL®© in exact 10 mg monacoline K bevat (dosis in overeenstemming met de Europese referentiewaarden).


Tolerantie

ARTECHOL®© in bevat monacoline K dat hoofdzakelijk aanwezig is in zijn zuurvorm (90%) en in geringere hoeveelheid in zijn lactonvorm (10%). De aanwezigheid van een hoger gehalte aan de zuurvorm garandeert een betere tolerantie door de patiënt (minder bijwerkingen). Deze tolerantie is bewezen door een klinische studie die is uitgevoerd in België en in 2013 werd gepubliceerd. (Referentie: Descamps O. Louvain Med. 2013; 132 (4): 149-154.)


Gebruik

Gebruik

1 capsule 's avonds voor het slapengaan. ARTECHOL®© in mag zonder onderbreking, heel het jaar door worden gebruikt.


Précautions dutilisation

Geen rijstpoeder gefermenteerd met rode gist samen met pompelmoessap innemen. Uit voorzorg wordt met rode gist gefermenteerd rijstpoeder afgeraden tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij kinderen en adolescenten. Raadpleeg uw arts of apotheker als u ouder bent dan 70 jaar; bij gelijktijdig gebruik van een geneesmiddel tegen cholesterol, als u intolerant bent voor statines of als u last hebt van lever-, nier- of spierproblemen.

Verpakking

Verpakking

ARTECHOL®© in is verkrijgbaar in verpakkingen van 90 capsules.