ARTECHOL®© free

Cholesterol1,2

Hartfunctie2,3

Vertering van vetten2

Gezondheid van de lever1

1 Bevat extract van Tinospora cordifolia dat bijdraagt tot het behoud van de gezondheid van de lever en bijdraagt tot het behoud van een gezond cholesterolgehalte.

2 Bevat korianderextract (Coriandrum sativum) dat de hartfunctie ondersteunt, helpt in het behoud van de normale vertering van vetten en bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolemie.

3 Bevat thiamine draagt bij tot de normale functie van het hart.Samenstelling

Samenstelling

Extract van echte salie (Salvia officinalis), capsule: gelatine (Koosjer + Halal), extract van Tinospora cordifolia, extract van koriander (Coriandrum sativum), Lactobacillus rhamnosus Lipo671®, stabilisator: magnesiumstearaat, sallaststof: maltodextrine, thiamine.

Kenmerken

Tolerantie

De vijfoudige synergie voor personen op zoek naar een alternatief zonder statine.


Effectiviteit

ARTECHOL®© free draagt bij tot een normale hartfunctie en helpt om een normale cholesterolemie, normale vertering van vetten en de gezondheid van de lever.

Gebruik

Gebruik

2 tot 3 capsules per dag voor het slapen gaan.

Aanbevolen optimaal gebruik : 3 capsules per dag voor het slapen gaan.

 

ARTECHOL®© free kan het ganse jaar door onafgebroken worden gebruikt. Omwille van het gebruik van planten in dit product, kan de kleur van de inhoud van de capsule lichtjes verschillen.


Précautions dutilisation

Als voorzorgsmaatregel wordt het gebruik van deze capsules afgeraden tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Bij twijfel: vraag raad aan uw arts of apotheker. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Vormt geen vervanging van een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Voedingssupplement buiten het bereik van kinderen houden.

Verpakking

Verpakking

ARTECHOL®© free is verkrijgbaar in verpakkingen van 90 en 180 capsules.